Club, lidmaatschap en tarieven

Lidmaatschap

Om lid te worden van onze club kom je tijdens de Flipper-uren naar het zwembad. Neem best het ingevuld inschrijvingsformulier al mee.

OPGELET : Tijdens de lessen moeten kinderen jonger dan zes jaar, vergezeld zijn van een meerderjarige die permanent over hen toezicht uitoefent. Volwassenen dienen geen inkom te betalen als zij niet zwemmen. Zie ook het reglement.

Niet-leden kunnen eerst een keer komen "proberen" alvorens te beslissen of ze lid willen worden. Nieuwe leden die op zaterdag les wensen te volgen, worden door één van onze medewerkers eerst getest zodat ze kunnen starten in de juiste lesgroep. Met eventueel behaalde brevetten op school of elders, wordt hierbij GEEN rekening gehouden. Veelal ligt bij deze brevetten de nadruk immers op de gezwommen afstand, terwijl in onze club de techniek het belangrijkste is, en de afstand bijkomstig. Het aanleren van een goede techniek zorgt er immers voor dat de kinderen zwemmen zonder kracht te verspillen en zo automatisch langere afstanden kunnen afleggen zonder moe te worden.

Lidgeld

Het lidgeld voor 2018-2019 wordt berekend volgens het aantal gezinsleden die samen lid worden. Betaal je dus voor het hele gezin in één keer samen, dan komt dit goedkoper uit.

1ste en 2e kind: € 50 per kind
3e en 4e kind: € 45 per kind
5e en volgende kind: € 40 per kind
 

Inkom per beurt per persoon: € 2
11 beurten kaart: € 20
23 beurten kaart: € 40
Proefbeurt niet-leden: € 3

Opgelet: schrijft een lid van het gezin zich pas later in, dan betaalt deze de prijs van een gezin met 1 persoon.

Begeleidende volwassenen die mee het zwembad betreden zonder zelf te zwemmen betalen voor hun lidgeld € 25, dit omwille van de verzekering. Zij krijgen een aangepaste lidkaart. Je beslist dus bij het begin van het jaar of je als volwassene gaat zwemmen of alleen aan de kant blijft zitten. Moest je tijdens het jaar toch beslissen om alsnog te willen zwemmen, betaal je een extra € 25 (ongeacht het hoeveelste familielid je bent). Volwassenen die het lidgeld van € 50 betaald hebben, hoeven geen inkom meer te betalen.

Wist je dat je het lidgeld zou kunnen terugbetaald krijgen bij je ziekenfonds. Ga hiervoor te rade bij jouw ziekenfonds en laat het formulier invullen aan onze kassa.

Aan onze kassa in het zwembad kan je niet met bancontact betalen.