Welkom

Zwemclub Flipper is een familieclub uit Mortsel die zwemlessen aanbiedt voor kinderen en jongeren. Vanaf 2,5 jaar kan je kind al meedoen in de groep watergewenning. Ieder kind volgt les naar eigen kunnen. De laatst mogelijke stap is een voorbereidende redderscursus.

In het Arena-zwembad kunnen we geen sessies babyzwemmen aanbieden.

Opgelet: Kinderen onder de 6 jaar moeten steeds vergezeld zijn van een volwassene!

De laatste zwemles valt dit jaar op 30 juni 2018.

Als alle werken goed vorderen, starten we op 8 september 2018 met het nieuwe sportjaar in het nieuwe zwembad van Mortsel!

 

Nieuws

Hierbij de belangrijkste zaken op een rij!

Om lid te worden van onze club kom je tijdens de Flipper-uren naar het zwembad. Neem best het ingevuld inschrijvingsformulier al mee of stuur het ingevuld document per mail op.

Nieuw zwembad - Terug naar Mortsel!

De zwemlessen gaan vanaf 08 september 2018 terug door in het 'Den Bessem' Zwembad van Mortsel (Liersesteenweg 15, 2640 Mortsel).

Nieuwe zwemuren

Zaterdag:

  • 17u00: Vrij zwemmen
  • 17u45 - 18u35: Eerste zwemles
  • 18u40 - 19u30: Tweede zwemles

Woensdag:

  • 20u00 - 21u00: Vrij zwemmen

Nieuwe richtlijnen

Belangrijk is dat alleen aansluitende zwemkledij is toegelaten (dus geen losse shorts) en lange haren moeten met een elastiekje bijeen gebonden worden. Dank je wel voor je medewerking.

Kinderen jonger dan 6 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (+18 jaar oud) deze volwassenen betaalt ook lidgeld (= verzekering) maar geen inkom, behalve wanneer hij ook wil zwemmen tijdens het tweede lesuur.

Alleen in zwemkledij kan je het zwembad betreden.

Nieuwe lidgelden

De regeling voor het lidgeld vind je terug op de pagina 'lidmaatschap en tarieven'.

Nieuwe leerlijn

Wij volgen de nieuwe leerlijn, meer info vind je hier.